L'EPSEM estrena dijous el Fòrum Universitat-Empresa

Amb l'objectiu de ser un punt de trobada per tal de reforçar els vincles entre les empreses, la universitat i els joves enginyers

Redacció
24 de maig del 2016
Actualitzat a les 10:55h
El Fòrum Universitat-Empresa de l'UPC-Manresa organitzat per l'Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Manresa tindrà lloc aquest dijous, 26 de maig, al pati de l'EPSEM, entre 2/4 d'11 i les 2 del migdia.

Aquest esdeveniment, realitzat per primera vegada, pretén ser un punt de trobada per tal de reforçar els vincles entre les empreses, la universitat i els joves enginyers (estudiants i recent graduats). Les empreses i col·legis professionals poden participar tot oferint als estudiants la possibilitat de realització de pràctiques, Treball Final de Grau, formació específica o possible incorporació a les seves plantilles. 

Objectiu

Pel que fa a les empreses i col·legis professionals, el fòrum els permetrà donar-se a conèixer, projectar la seva imatge, la seva activitat i posició en el mercat, entre els estudiants d'enginyeria que estan a punt d'inserir-se en el mercat laboral. Cal tenir present que aquests enginyers poden ocupar, en un futur immediat, càrrecs de rellevància en empreses que poden ser futures clientes de les participants al Fòrum. Alhora, les empreses i institucions podran conèixer l'oferta educativa de l'UPC-Manresa.

Pel que fa als/les estudiants/es i recent graduats/des, el contacte amb les empreses els representa una gran oportunitat per conèixer l'activitat de possibles empreses ocupadores i, en general, començar a donar resposta a les seves necessitats referents al seu futur professional. L'alumnat podrà conèixer la realitat empresarial i tindrà ocasió de cercar possibles convenis de cooperació educativa, pràctiques, propostes de Treball Final de Grau, a part d'orientació professional per a una millor preparació de cara a inserir-se al mercat laboral.