Sant Vicenç rep vint-i-dues propostes per al pressupost participatiu 2016

La ciutadania presenta idees per invertir els 37.000 euros d'una actuació que se sotmetrà a votació al juliol i s'executarà a la tardor

Redacció
23 de maig del 2016
Actualitzat a les 18:18h
L'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet ha tancat el termini per rebre les propostes del pressupost participatiu amb un total de 22 idees. Els veïns i veïnes del municipi han aportat les seves propostes a partir del projecte de pressupost participatiu que aquest any destina 37.000 euros a una actuació proposada i votada per la ciutadania. De la vintena de propostes rebudes, una desena fan referència a actuacions a la via pública, sis propostes estan relacionades amb la millora i construcció de nous equipaments, dos projectes tenen a veure amb les zones verdes i finalment tres propostes demanen adquisició de nou mobiliari.

Votació al juliol

Ara, l'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet estudiarà la vintena de propostes rebudes, farà una tria i s'escolliran els projectes finalistes. Aquests projectes es podran votar a través d'una votació popular durant el mes de juliol. El compromís és executar la proposta més votada a la tardor i que pugui ser una realitat abans d'acabar l'any. L'Ajuntament coordina una comissió que fa el seguiment de tot aquest procés participatiu.