Més de 700 persones omplen el Kursaal per veure els Giovinetto

Més de 3.300 fans ja han vist actuar el cor o la banda a la Catalunya Central

Els Giovinetto al Teatre Kursaal de Manresa
Els Giovinetto al Teatre Kursaal de Manresa | David Garriga
Redacció
23 de maig del 2016
Actualitzat a les 17:50h
Més de 3.300 persones han assistit, en algun moment, en els concerts que ja ha fet el grup Giovinetto a la Catalunya Central. D'aquestes, 700 van omplir, aquest diumenge, el Teatre Kursaal de Manresa, en el primer concert que feien amb banda. Amb aquest nou format, el grup vocal s'acaba de completar, amb una sonoritat diferent, més electrònica i enèrgica. 

"Estem molt satisfets de l'estrena del nou format", ha declarat el director de la banda, Marc Font. Segons ell, el públic assistent en aquest primer concert s'ha "entusiasmat", i això és positiu, ja que, amb la incorporació d'un teclista, un baixista, un bateria i un guitarra, Giovinetto canvia d'una manera considerable la seva manera de sonar. 

Durant el concert hi va haver una primera part més "elèctrica", ha explicat, amb cançons d'artistes com Maroon 5, Queen, Els Pets o Jackson 5. Això, però, es va combinar amb peces clàssiques a piano, com ara composicions de Mozart, de Carl Off o del musical Mar i Cel, entre d'altres. 

No obstant això, poques setmanes abans de debutar a Manresa, els Giovinetto ja havien exhaurit entrades a Puig-reig, amb més de mil persones al pavelló d'esports, i omplir teatres i sales a Berga, Gironella o Navarcles. 

"Agraïm moltíssim el suport que ens dóna la nostra terra", ha afirmat Font. Un suport, ha remarcat, que ja van rebre durant el seu pas pel programa de TV3 Oh Happy Day, i sense el qual, ha afirmat, no serien on són: "Els concerts a la Catalunya Central són també la nostra manera de retornar-los el nostre agraïment".