La Sala Montserrat queda petita durant el comiat de Carles Martínez

El món escolar, de cultura popular, professional i polític acompanyen la família i els amics de l'exregidor de Sant Joan en una cerimònia laica amb un marcat caràcter emotiu

La Sala Montserrat de la Funerària Fontanova plena de gent durant el comiat
La Sala Montserrat de la Funerària Fontanova plena de gent durant el comiat | Pere Fontanals
23 de maig del 2016
Actualitzat a les 17:44h
"Si un dia falto, vull que feu una festa". Però no ha pogut ser. La Sala Montserrat de la Funerària Fontanova, a Manresa, ha acollit aquest dilluns la cerimònia de comiat de l'exregidor de Sant Joan, Carles Martínez, mort divendres passat en un desafortunat accident, entre mostres de dolor molt significatives.

Alumnes, mares i professors de les escoles Els Ametllers i Cardoner, representants de l'Agrupament Escolta Antoni Gaudí i el seu Esbart Dansaire, companys de la feina de restauració i familiars han glossat la imatge de Martínez Vaquero des del faristol, molts d'ells intentant seguir les seves instruccions, però sense aconseguir-ho. Els companys de la seva etapa política, alcaldes, regidors i militants, s'han barrejat amb els assistents en una sala que s'allargava més enllà d'un carrer del Bruc que la Policia Local ha hagut de tallar al trànsit.

Frank Sinatra, Lluís Llach, cançons d'esbart cantades a capella i poemes de diversos autors no han evitat les mostres de dolor intens per una mort sobtada.