Èxit de participació en la Setmana Jove de Sallent

La Setmana Jove de Sallent ha tingut una setmana plena d'activitats
La Setmana Jove de Sallent ha tingut una setmana plena d'activitats | AjSllt
Redacció
23 de maig del 2016
Actualitzat a les 12:40h
La Setmana Jove de Sallent, del 16 al 22 de maig, ha comptat amb la participació de més de 400 persones en diferents activitats organitzades per La Turbina, l'àrea de joventut de l'Ajuntament.

Al llarg de la setmana s'han dut a terme tornejos de vòlei platja a la pista de vòlei amb 122 participants repartits en equips de mínim 4 persones; les semifinals i finals dels quals es duran a terme la primera setmana de juny. Per altra banda, els partits de futbol platja van comptar amb 56 sallentins en grups de mínim 5, amb la victòria d'un equip de joves de 3r d'ESO.

Divendres el tradicional joc de nit pels carrers de Sallent va comptar amb 189 inscrits i la implicació de més d'una trentena de voluntaris que van ajudar desinteressadament en la realització de l'activitat. Per altra banda, la plaça Sant Antoni Maria Claret va acollir dissabte el monòleg de Gabriel Córdoba. 

La novetat d'enguany va ser diumenge quan la Casa Museu Torres Amat, patrimoni municipal, va rebre 8 equips (4-8 persones) que van haver de superar proves misterioses amb les seves capacitats detectivesques per tal de superar l'escape room. Degut a l'èxit i sorpresa dels participants, l'Ajuntament està valorant que l'activitat es torni a repetir properament.