L'ExpoBages Ascensió s'acaba després d'una nova jornada multitudinària

Aquest diumenge s'ha lliurat el premi a l'estand més innovaodor per a Pintures Teixidor i al més ben dissenyat per a la Fundació Ampans

Espectacle de màgia durant l'ExpoBages Ascensió
Espectacle de màgia durant l'ExpoBages Ascensió | Catpress
Redacció
22 de maig del 2016
Actualitzat a les 20:20h
L'ExpoBages Ascensió 2016 està a punt de tancar una nova edició amb un balanç molt positiu. Ni la pluja, que ha afectat una estona d'aquest diumenge a la tarda, fa variar una bona valoració d'un certamen que ha comptat amb propostes molt variades. La suma dels estands propis d'ExpoBages més les parades d'artesans, habituals de l'Ascensió, han tornat a configurar una fira atractiva amb una resposta de visitants massiva.

Poc abans de les 8 d'aquest vespre, el president de la comissió organitzadora d'ExpoBages Ascensió, Llorenç Juanola, ha lliurat els premis als millors estands. En aquesta ocasió, l'expositor més innovador ha estat Pintures Teixidor, que més enllà de la seva històrica proposta en el món de la pintura i les arts plàstiques, ha presentant solucions avançades en l'àmbit de la serralleria. I pel que fa al premi que es lliura a l'estand que ha treballat millor el disseny ha estat per a la Fundació Ampans, que en aquesta ocasió, s'ha centrat en els productes de formatgeria que darrerament elaboren i comercialitzen a una finca de la seva propietat.

El sector de l'automoció ha captivat milers de visitants que han trobat pràcticament totes les marques que actualment hi ha al mercat, amb descomptes de fira i amb un sorteig addicional de 3.000 euros per a una de les persones que hagi comprat un vehicle a l'ExpoBages Ascensió.