El festival Manrusionica La Brava creix amb la voluntat projectar el nom de la ciutat

Aquest divendres ha tingut lloc la presentació del certamen, que tindrà lloc el 2 de juliol, i s'ha pogut fer un tastet de música electrònica en un indret emblemàtic de la ciutat, el carrer del Balç

La presentació de Manrusionica la Brava s'ha portat a terme al carrer del Balç
La presentació de Manrusionica la Brava s'ha portat a terme al carrer del Balç | AjM
Redacció
21 de maig del 2016
Actualitzat el 30 de juny a les 20:17h
Manrusionica ja s'ha fet un lloc entre els festivals de referència del país. Aquest any, el festival de música electrònica tindrà lloc el dissabte, 2 de juliol, a la plaça de la Reforma, parc de la Seu i entorns. Aquesta tarda se n'ha fet la presentació, en un acte que ha comptat amb la presència de l'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, els regidors de Cultura i Joventut, Anna Crespo; i Turisme i Festes, Joan Calmet, en un espai emblemàtic de la ciutat, el carrer del Balç.

En la presentació, els representats de l'organització, Alfons Rodríguez i David Brossa, han fet un repàs a la trajectòria i han presentat les novetats d'aquest any, així com els artistes participants. Manrusionica La Brava entén que la línia de creixement es dirigeix cap a una millor oferta musical amb discjòqueis de renom i activitats des de les 12 del migdia fins a la nit.

Entre les novetats hi ha el nou Vermut electrònic, el Street Food. Es confeccionarà un parc temàtic a la zona del Parc de La Seu, amb un ampli espai gastronòmic amb zona de pícnic situada als laterals de l'escenari. A les 7 de la tarda s'iniciarà l'activitat a la plaça de la Reforma fins a les 02:30 h.

Una de les apostes més destacades d'aquest escenari són els espectacles de video-mapping, les projeccions espectaculars a la basílica de la Seu. Aquest any, els organitzadors han anunciat que disposaran de projectors amb més potència i han avançat que faran "bategar la Seu". En aquest sentit, el festival s'afegeix també a la campanya de promoció de la ciutat Et porto al cor. També hi haurà activitats per a públic familiar i, en acabar, la festa es traslladarà a la sala Stroika fins a la matinada.

L'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, ha agraït als organitzadors la iniciativa i ha mostrat el ple suport de l'Ajuntament. Segons l'alcalde, la capitalitat d'una ciutat com Manresa es pot exercir en aspectes com la sanitat, la justícia o la universitat, però també amb iniciatives culturals de renom com aquest festival de referència en música electrònica. L'alcalde hi ha afegit que, de la mateix manera que la ciutat disposa de persones amb talent amb diversos camps, també en aquest hi ha gent que han estat capaços d'oferir una proposta d'excel·lència. Igualment, ha agraït els organitzadors de Manrisiònica que posin en valor allò de bo que té la ciutat i que omplin d'activitat un espai ciutadà en què es va fer una inversió important, com és la plaça de la Reforma.

En la presentació també hi ha participat Jaume Pagès, representant del patrocinador principal, cerveses La Brava, i ànima del festival en els seus inicis.
 

Més informació i artistes principals