La salutació del PSC a qui «ens segueix des del web municipal» fa fortuna

Valentí Junyent i Jordi Masdeu adapten el tradicional afegitó en forma de cantarella que usa normalment el socialista Felip González cada vegada que pren la paraula

20 de maig del 2016
Actualitzat a la 1:15h
Els primers dies causava discretes rialles. Després, expectativa. Finalment, l'afegitó que fa servir el regidor del PSC, Felip González, quan saluda en les seves intervencions al ple incloent en les seves referències a qui "ens segueix des del web municipal", ha fet fortuna i aquest dijous ha estat en boca de l'alcalde Valentí Junyent i del regidor de la CUP, Jordi Masdeu.

Des que l'Ajuntament de Manresa va implementar en el seu web municipal el seguiment del ple via streaming, o sigui en directe des d'una petita càmera instal·lada al sostre del saló de sessions, el president i portaven del grup municipal del PSC comença les seves intervencions saludant l'alcalde, els regidors, el públic que "ens segueix des de la sala" i els que ho fan "des del web municipal". A més a més, en fer-ho calculant el ritme de la intervenció i les seves pauses, González ha aconseguit que aqeust afegitó a la seva salutació, ja sigui esperada cada vegada que pren la paraula.

Tant és així que aquest dijous tant l'alcalde, Valentí Junyent, en un moment distès, com el regidor de la CUP, Jordi Masdeu, no han pogut evitar fer referència a l'expressió que a mode de cantarella repeteix cada vegada el socialista.