Només falta un mes per a la Scott Marathon Aguilar de Segarra

El 12 de juny Aguilar de Segarra viurà la gran festa del Mountain Bike
El 12 de juny Aguilar de Segarra viurà la gran festa del Mountain Bike | Ocisport
Redacció
12 de maig del 2016
Actualitzat a les 21:03h
El 12 de juny Aguilar de Segarra viurà la gran festa del Mountain Bike amb la Scott Marathon Aguilar de Segarra - Marató Anbaso. En un entorn amb tota mena de terrenys i que sembla creat per rodar amb bicicleta, la mítica prova d'Aguilar de Segarra serà en aquesta edició campionat de Catatunya de Marató BTT i ajuntarà a l'elit del mountain bike català amb ciclistes populars que no es perdran la cursa.

La desena edició de la Marató Anbaso arriba amb un circuit renovat que inclou trams ràpids de pista combinats amb corriols divertits i de nivell assequible per a tots els bikers per boscos i zones de cultius amb espectaculars vistes de les muntanyes de la Catalunya central. Un recorregut apassionant que passarà per Coromines, cal Xamal, Santa Magdalena de Còdol Rodó o Santa Maria del Grau, entre altres enclavaments de gran bellesa

El Campionat de Catalunya Marató de BTT, serà un dels majors atractius de la Scott Marathon Aguilar de Segarra - Marató Anbaso, es disputarà sobre un traçat de 63 quilòmetres amb uns 1.600 metres de desnivell positiu que farà les delícies dels bikers més exigents.

El programa de l'Scott Marathon Aguilar de Segarra - Marató Anbaso es completa amb la versió curta de 35 quilòmetres amb 800 metres de desnivell positiu de nivell iniciació, que constarà de 2 avituallaments i de l'Anbaso Kids, especialment dissenyada per als més petits. Un any més, Aguilar de Segarra es bolcarà amb la disputa de la Scott Marathon Aguilar de Segarra - Marató Anbaso oferint als ciclistes servei de piscina, dutxa, botifarra i obsequi a tots els participants.