El CNL Montserrat lliura els premis de la gimcana de Sant Jordi

Eli Morales, primer premi de la gimcana de Sant Jordi del CNL Montserrat
Eli Morales, primer premi de la gimcana de Sant Jordi del CNL Montserrat | CNL Montserrat
Redacció
12 de maig del 2016
Actualitzat a la 13:48h
El CNL Montserrat ha lliurat els premis del joc lingüístic A l'abril cada paraula val per mil, que ha organitzat durant el mes d'abril, a les tres persones guanyadores,  les quals han manifestat la seva satisfacció i l'interès que els havia generat el concurs. "He vist que hi havia algunes paraules catalanes que provenen de la meva llengua" ha comentat una de les afortunades.

El 1r premi, un lot de productes dels establiments col·laboradors del Voluntariat per la llengua, que han aportat Llibreria Rubiralta, La Drogueria, Carnisseria Josep Prat, Perfumeria Imma, Joguines Valls, Imaginarium Manresa, Forn de Cabrianes, Cal Manel, Toni's, L'Aroma, Bar Noemí, Farmàcia Comas, Sibelius i Botiga del comerç just, ha correspost a Eli Morales.

El 2n premi, un menú per a dues persones al restaurant Cibus, col·laboració de Diesa restauració, ha estat per a Fatima Zehoui. I el 3r premi, una capsa regal Fent País. Experiències per descobrir Catalunya, col·laboració d'Abacus Manresa, se l'ha endut Elena Ostopenko.

El CNL Montserrat agraeix la participació de les gairebé 200 persones que han jugat a la gimcana, la col·laboració dels comerços i organitzacions que han exposat els cartells A l'abril cada paraula val per mil i el suport dels establiments col·laboradors del Voluntariat per la llengua, Diesa restauració i Abacus Manresa que han aportat els obsequis per als guanyadors de la gimcana.