Pintó i Bronevetzky, en el segon concert de Clàssica al Convent de Santpedor

Aquest dissabte a partir de les 9 de la tarda interpretaran "Visions de l'Espanya del XIX"

Vladislav Bronevetzky i Mireia Pintó seran al cicle Clàssica al Convent de Santpedor
Vladislav Bronevetzky i Mireia Pintó seran al cicle Clàssica al Convent de Santpedor | Promocional
Redacció
03 de maig del 2016
Actualitzat a les 20:30h
Mireia Pintó i Vladislav Bronevetzky seran els protagonistes, aquest dissabte 7 de maig, a les 21 hores, del segon espectacle de la temporada de primavera d'arts escèniques .Convent que organitza la regidoria de Cultura de l'ajuntament de Santpedor. Visions de l'Espanya del XIX és la proposta que el duet artístic format per la mezzosoprano manresana i el pianista rus portaran a Santpedor en el marc del nou cicle de clàssica que es va encetar l'abril passat amb l'actuació del cor infantil ‘Amics de la Unió'.

Mireia Pintó i Vladislav Bronevetzky portaran a l'escenari de l'auditori de l'església de l'antic Convent de Sant Francesc un dels repertoris que més bona acollida ha tingut de la seva trajectòria artística, amb temes per a veu i piano que recullen la visió que van tenir d'Espanya compositors de diferents èpoques i països, com Rússia, Itàlia o França. El preu de les entrades és de 15 euros i es podran adquirir abans de començar el concert.

Santpedor va encetar el nou Cicle de Clàssica al Convent a proposta de la mezzosoprano manresana, Mireia Pintó, coincidint amb la tercera temporada del cicle, que es va posar en marxa el mes de març del 2014. L'objectiu d'aquesta nova programació és, d'una banda, generar una oferta de música clàssica al territori que estigui a l'abast de tots els públics. L'altre objectiu, que persegueix especialment l'ajuntament de Santpedor, és el de potenciar l'espai de l'auditori del Convent i convertir-lo en un escenari de referència de la programació cultural al Bages.
Arxivat a