El diumenge es deixa notar a la manifestació del Primer de Maig

Un centenar de persones han seguit la convocatòria de l'esquerra anticapitalista per al dia del treballador a Manresa

La capçalera de la manifestació a la plaça Major de Manresa
La capçalera de la manifestació a la plaça Major de Manresa | Pere Fontanals
01 de maig del 2016
Actualitzat el 02 de maig a les 12:45h
Poca gent, però molt concentrada. El fet que el Primer de Maig coincidís en diumenge es va notar en una convocatòria més fluixa que altres anys. Un centenar de persones han acudit aquest diumenge a la convocatòria d'Arran, CNT, Endavant, Acció Lila, Associació Llibertària, Assemblea d'Estudiants de Manresa i la PAHC per manifestar-se i reivindicar els drets dels treballadors i treballadores aquest Primer de Maig.

Bandees independentistes. anarquistes, comunistes, s'han combinat en una concentració que ha anat des de la Ben Plantada a la plaça Major passant pel Passeig, Guimerà, muralla fins a plaça Valldaura i tot seguit fins a l'Ajuntament, passant abans pel local de Convergència, on els manifestants han llançat globus de pintura. També els vidres del Zara han recollit una pintada en forma de felicitació a Amancio Ortega en el seu 80è aniversari.

Desplegament policial, amb furgonetes dels ARRO de Mossos d'Esquadra incloses seguint la manifestació, però cap conflicte important. La manifestació ha acabat amb la lectura del manifest i un vermut a l'Ateneu la Sèquia.