Fem Podem es presenta a Manresa en el marc de la presentació de candidatures

Presentació de la candidatura Fem Podem al Casal de les Escodines
Presentació de la candidatura Fem Podem al Casal de les Escodines | Podem
Redacció
01 de maig del 2016
Actualitzat a les 9:30h
En el marc de la roda de presentació de les candidatures a les properes eleccions primàries de Podem, que organitza el Cercle A Manresa, Junts Podem, aquest dissabte la candidatura Fem Podem ha explicat les seves propostes al Casal de les Escodines, amb la participació de Jèssica Albiach (diputada de Catalunya Sí que es Pot), Marta Oliván (Podem Barcelona) i Maite Cenzano (Podem Vic).

Fem Podem va exposar que ara és el moment de cohesionar la formació i fer un Podem fort que no perdi la seva identitat en el procés de confluència amb la resta de forces d'esquerra. La llista que plantejaran a les eleccions primàries no serà tancada per a què el Consell Ciutadà Català pugui incloure les diferents sensibilitats del partit.

La candidatura, que es defineix com a feminista, municipalista i plurinacional, proposa una organització basada en el diàleg i en la cooperació, que concreta en un ampli ventall de propostes com fer una organització més horitzontal, consolidar el creixement dels cercles, crear una xarxa de morades, i la creació d'una secretaria de feminisme, entre altres.