El Saló de Viatges i Creuers presenta el curt «Hijos de la Tierra», premiat amb un Goya

Redacció
29 d'abril del 2016
Actualitzat a les 20:16h
Imatge d'arxiu d'un Saló de Viatges i Creuers
Imatge d'arxiu d'un Saló de Viatges i Creuers | Catpress
El Saló de Creuers i Viatges, que se celebra demà de les 11 del matí a 2/4 de 9 del vespre, al teatre Kursaal de Manresa, concentrarà al llarg de la tarda diferents presentacions per donar a conèixer les principals propostes per a la temporada 2016. Tindrà un paper destacat, el fotògraf i cineasta Patxi Uriz que projectarà a les 5 i les 7 de la tarda el seu curtmetratge, premiat enguany amb un Goya, Hijos de la tierra.

Hijos de la tierra recull el testimoniatge de persones vinculades amb la natura que transmeten la saviesa pròpia de la mare terra. Protagonistes druides d'Anglaterra i xamans de l'Amazònia brasilera i de Mèxic posen de manifest el coneixement de la medicina tradicional i es mostren contraris en fer negoci amb la salut de les persones i amb la salut del planeta

Entre les presentacions al petit Kursaal n'hi ha dues de relacionades amb el món dels creuers; una sobre el Japó, una de les destinacions estrella de la temporada; i una que aborda un tema amb tant d'interès com és viatjar amb nens.

En total, 14 empreses seran presents a la novena edició d'aquest Saló, que ajudaran a planificar les vacances d'aquest any. Les reserves que es facin en el decurs de la mostra obtindran un descompte.