Òscar Camps, els refugiats i la guerra de Síria, aquest diumenge al Clam

Al migdia, Òscar Camps rebrà el Premi Pere Casaldàliga 2016 | A la tarda la jove siriana Maisda Turki serà entrevistada pel periodista de Movistar Plus Dani Campos per parlar de "Síria, cinc anys de vergonya"

Redacció
29 d'abril del 2016
Actualitzat a les 12:14h
Aquest diumenge, 1 de maig, la guerra de Síria tindrà el seu gran espai de reflexió al Festival Internacional de Cinema Solidari (Clam) amb el títol Síria: cinc anys de vergonya. A banda del lliurament del Premi Casaldàliga a l'entitat Proactiva Open Arms –que serà recollit pel seu director Òscar Camps- pel seu treball de rescat de refugiats al mar Egeu, el festival presentarà el treball documental titulat Límites/Límits elaborat per alumnes de l'Escola de Mitjans Audiovisuals (EMAV) sobre la problemàtica de les deportacions de refugiats.

Posteriorment, a les 18.45 h. el periodista de Movistar Plus Dani Campos entrevistarà a Maisda Turki, jove catalano-siriana que ha treballat al camp de refugiats d'Idonemi (Grècia) i que explicarà la situació actual dels refugiats i els perquès de la guerra a Síria. Maisda Turki és llicenciada en Filologia àrab.