Canals&Ribot porten dues carreres en paral·lel al Voilà!

Redacció
29 d'abril del 2016
Actualitzat el 02 de maig a les 21:40h
Canals i Ribot cantaran aquest divendres al Voilà!
Canals i Ribot cantaran aquest divendres al Voilà! | Promocional
Dues ànimes bessones en perfecte armonía. Dues llargues carreres musicals i un grapat de bones cançons son el que ens presenten en un directe impecable aquests dos compositors de carrera de fons, irreductibles i incansables. Canals & Ribot, és un projecte que han creat el Ricard Canals, cantautor manresà, i el músic, també de Manresa, Jordi Ribot. Moltes casualitats i l'admiració d'un per l'altre ha acabat portant-los a unir-se per crear la nova formació Canals&Ribot.

Els dos son nascuts el 28 de juny, però amb 20 anys justos de diferència. El més jove dels dos, el Ricard, ha estat sempre un seguidor de la majoria de grups dels que ha format part el Jordi, sobretot d'Els Convidats. Per altra banda, el Jordi, no ha escatimat mai elogis per la feina feta pel Ricard Canals, que amb tres treballs discogràfics publicats ha madurat, amb el pas dels anys, la seva veu i ha creat cançons que han agradat molt al Jordi.

En el concert d'aquest divendres a les 10 de la nit al Voilà, on no hi ha preu d'entrada i es paga la voluntat a la sortida, es podran escoltar cançons del Ribot com Records, El millor del somnis, Tres monedes o M'apunto a tú, i cançons del Canals com La història de tots dos, Distàncies curtes o Sense enganys.

També hi haurà espai per a les versions, algunes d'elles que transportaran als d'edat més avançada a records viscuts al bar de Manresa El Celler, on Jordi Ribot va iniciar-se amb Els Convidats, actuant cada divendres fins arribar a fer-hi 100 concerts.

Canals&Ribot, és l'anima del grup en el que hi estan inclosos el baixista Toni León i el bateria Marc Barnaus.