El Kursaal acull diumenge l'espectacle de música i circ «Violeta»

Es tracta d'un muntatge que combina circ i música en directe a càrrec del Col·lectiu La Persiana i Venancio y los Jóvenes d'Antaño

Redacció
28 d'abril del 2016
Actualitzat a les 20:16h
Acròbates i músics comparteixen escenari
Acròbates i músics comparteixen escenari | Elisa Brockdorff
Aquest diumenge, 1 de maig, a les 6 de la tarda arriba a la Sala Gran del Kursaal l'espectacle Violeta, un muntatge que combina circ i música en directe a càrrec del Col·lectiu La Persiana i Venancio y los Jóvenes d'Antaño. 

Violeta és un concert-cabaret d'artistes que té ganes de gaudir d'una bona estona i fer-ne gaudir al públic. Set acròbates enamorats de la música de Venancio y los Jóvenes de Antaño i cinc músics bocabadats amb els acròbates provinents d'escoles de tot el món -Brussel·les, Lima, Londres, Barcelona…-

El Col·lectiu La Persiana ens mostra números de circ de diferents disciplines-quadrant rus, escala acrobàtica, perxa xinesa, roda cyr i trapezi fix-, acompanyats de la millor música en directe.

Aquest muntatge ha estat reconegut amb el Premi Zirkòlika 2014 al millor espectacle de circ de carrer i el premi Zirkòlika 2014 a la millor música de circ.  

Les entrades per veure Violeta tenen un preu de 15 euros (12€ amb Carnet Galliner i majors de 65 anys, menors de 25 anys) i es poden comprar a les taquilles, per telèfon (938723636) i per internet a www.kursaal.cat.