Cardona reivindicarà Ramon Llull coincidint amb la Diada de Sant Jordi

Redacció
18 d'abril del 2016
Actualitzat a les 11:39h
Ramon Llull
Ramon Llull | Cedida
Coincidint amb el cap de setmana de la Diada de Sant Jordi, Cardona dedicarà una vetllada literària a reivindicar la figura de Ramon Llull, de qui enguany es commemora el 700 aniversari de la seva defunció. 

El diumenge 24 d'abril a les 8 del vespre, a la cripta dels Sants Màrtirs de l'església parroquial, es projectarà el documental dirigit per Cesc Mulet Phantasticus. El cant de Ramon, una obra que explora la vida, l'obra i la influència del gran literat i pensador d'arrels mallorquines. L'obra aplega el testimoni d'alguns dels estudiosos de Llull més destacats, com ara Lola Badia, Anthony Bonner, Jordi Gayà i Albert Soler. Així també, parlen personatges del món de la cultura bons lectors de Llull, el qual ha influït en les seves obres, per exemple Antoni Tàpies, Josep Palau i Fabre i Raimon Panikkar. I, encara, personatges que sorprenen vinculats a Llull, com el cantant Santiago Auserón. 

L'acte, que s'emmarca dins el cicle de Vetllades culturals a la cripta impulsat per la Germandat dels Sants Màrtirs de Cardona, comptarà amb una presentació a càrrec de Montserrat Garriga i és d'entrada lliure. 
Arxivat a