Un centenar de persones a la segona Jornada de Coaching de la Catalunya Central

Antoni Bolinches durant la Jornada de Coaching C7
Antoni Bolinches durant la Jornada de Coaching C7 | C7
Redacció
18 d'abril del 2016
Actualitzat a les 9:38h
Un centenar de persones van participar aquest dissabte en la segona Jornada de Coaching i Creixement Personal de la Catalunya Central que es va celebrar a la sala petita del teatre Kursaal de Manresa. La jornada, organitzada per l'Associació Coaching C7, va comptar amb la presència de dos experts en l'autoestima com són els psicòlegs Antoni Bolinches i Silvia Congost, que van reivindicar en les seves ponències la importància de l'autoestima i la millora d'aquesta per tal d'aconseguir una vida més feliç. La trobada, que portava per títol Autoestima't, va comptar amb la participació dels coachs professionals de l'entitat organitzadora que van liderar les dinàmiques i el treball en grup amb els participants.

Antoni Bolinches va explicar la seva particular fórmula de l'autoestima que està composada per 4 pilars com són l'autoestima, l'autoimatge, l'autoconcepte i la competència sexual. En la seva intervenció, didàctica i amena, va proporcionar eines perquè els assistents poguessin autoavaluar-se i millorar la seva autoestima com són el diàleg intern, la conducta d'autoafirmació i el sofriment productiu. Finalment, el psicòleg va explicar les 4 facultats del potencial humà que són l'actitud positiva, la intel·ligència constructiva, la voluntat i la bondat.

Per la seva banda, Silvia Congost va explicar que per tenir una bona autoestima cal tenir les habilitats i els recursos necessaris per poder abordar amb èxit els reptes i els desafiaments que la vida ens planteja. La psicòloga va remarcar que per millorar l'autoestima hem d'aprendre a ser assertius i poder desenvolupar tot el nostre potencial.

Els socis professionals de l'Associació Coaching C7 van acompanyar en tot moment als participants durant les dinàmiques i el treball en grup que es va realitzar per tal de treballar l'autoconeixement, l'autorespecte i l'autoconfiança.

L’Associació Coaching C7 és l'organitzadora de la jornada i compta amb el suport del CIO Manresa, l'Ajuntament de Manresa i la Diputació de Barcelona. Coaching C7 és una entitat de Manresa que té 4 anys de vida, i que es dedica a donar a conèixer el Coaching i diferents eines de desenvolupament personal. Des de l’associació s’han organitzat postgraus, cursos, conferències i trobades sobre aquests temes.