La Plaça Catalunya fa ple amb la primera jornada de la Festa de Sant Jordi

Música a primera hora de la tarda a la plaça Catalunya
Música a primera hora de la tarda a la plaça Catalunya | Pere Fontanals
Redacció
17 d'abril del 2016
Actualitzat el 18 d'abril a les 10:49h
Tot i que la Festa de Sant Jordi de la plaça Catalunya té activitats durant molts dies, aquest dissabte es concentrava el major número d'actes. Al matí les activitats principals que es van dur a terme varen ser la Trobada de plaques de cava, amb cava amb la placa feta per a l'ocasió, enguany amb la font de Neptú. També es feia el concurs de dibuix infantil, amb una dotzena llarga de participants.

Després el ball country ha estat el protagonista i una bona quantitat d'aficionats a aquesta modalitat de balls ha omplert la plaça sota un sol de dia d'estiu. Durant tot el dia s'ha celebrat la 4a Edició de la Fira de Sant Jordi amb vint-i-cinc parades d'alimentació i manualitats, principalment.

A la tarda els inflables han fet gaudir a la quitxalla de la plaça i una actuació dels combos de l'Esclat amb l'actuació de futurs professionals de la música ha fet vibrar al públic que omplia les terrasses de la plaça sota una agraïda ombra.

Mentre es preparaven les botifarres, la classe de zumba a càrrec del gimnàs Cube ha portat el ritme a la jornada, i per tancar, i com gairebé ja és tradició, la cobla Contemporània de Sabadell ha conduït la ballada de sardanes.