Castellbell fa coincidir la Fira del Montserratí amb la Marxa del Pelegrí

El certamen de celebrarà al nucli de Sant Cristòfol el diumenge 17 d'abril aprofitant el pas dels participants de la Marxa del Pelegrí pel municipi que estrena senyalització del camí ignasià

Castellbell i el Vilar ha senyalitzat el Camí Ignasià
Castellbell i el Vilar ha senyalitzat el Camí Ignasià | AjCbV
Redacció
08 d'abril del 2016
Actualitzat a les 16:57h
La Fira del Montserratí de Castellbell i el Vilar coincidirà aquest any amb la 2a edició de la Marxa del Pelegrí que enllaçarà Montserrat i Manresa el proper diumenge 17 d'abril. El certamen, que reunirà una vintena d'expositors de l'àrea d'influència de Montserrat, se celebrarà al nucli de Sant Cristòfol durant tota la jornada. La fira esdevindrà un atractiu per a tots els participants de la Marxa del Pelegrí i per la resta de públic. Sant Cristòfol esdevindrà una de les parades i punts d'avituallament del recorregut a peu de la Marxa del Pelegrí i s'oferirà esmorzar a tots els participants.

Nova senyalització

Castellbell i el Vilar aprofitarà el pas de la Marxa del Pelegrí pel municipi per estrenar la nova senyalització del camí ignasià. L'Ajuntament vol potenciar el seu emplaçament estratègic per reivindicar el seu lligam amb les accions en matèria de turisme, divulgació i promoció que es portin a terme per recordar el pas de Sant Ignasi de Loiola pel territori.

Més que una fira

La Fira del Montserratí inclourà una oferta variada d'alimentació, artesania, vins, material esportiu, tèxtil i complements de productors, empreses i serveis del territori. En paral·lel, la fira programarà una caminada circular pensada per a tots els públics que resseguirà les esglésies romàniques de Sant Cristòfol, Sant Jaume i Sant Esteve, que obriran portes de manera excepcional per a l'ocasió. Serà a partir de dos quarts de 9 del matí. Al punt de la 1 del migdia hi haurà l'actuació de l'Esbart Dansaire de Monistrol de Montserrat i el Grup de Dansa de Resistents.