Neus Suàrez i el Forn de Cabrianes guanyen el concurs d'Aparadors Creuats

El veredicte s'ha fet públic aquest divendres i els guanyadors han rebut com a premi l'organització d'un esdeveniment exclusiu i personalitzat per als seus clients

Organitzadors i jurat dels Aparadors Creuats
Organitzadors i jurat dels Aparadors Creuats | AjM
Redacció
08 d'abril del 2016
Actualitzat a les 15:01h
Aquest divendres s'ha fet públic el veredicte que ha donat a conèixer els guanyadors de la campanya Aparadors Creuats, organitzada per Manresa +Comerç. El mix de roba interior i de pans de quilo que han exhibit els comerços Neus Suàrez i el Forn de Cabrianes (Muralla del Carme) han estat els escollits pel jurat per rebre el primer premi que consisteix en un afterwork per als dos guardonats.

Un afterwork és un espai exclusiu que donarà l'oportunitat de fer una exposició dels productes dels guanyadors en un entorn diferent, on s'hi accedirà amb prèvia invitació a càrrec dels dos comerços guanyadors i que tindrà lloc al 28 d'abril de les 18 a les 21 hores als jardins de Món Verd jardineria i centre de disseny (espai de 900 m2 a l'aire lliure situat a la Ctra. Vic, 25-31 de Manresa).

A l'acte hi han assistit les regidores de l'Ajuntament de Manresa de Cultura, Anna Crespo, i la de Comerç, Àuria Caus, així com els altres membres del jurat. També hi eren presents el president de Manresa +Comerç, Jaume Pont, i la dinamitzadora comercial de Manresa +Comerç, Esther Boniquet.

Les altres dues parelles finalistes han estat Estrada Joiers i Perió, que han quedat en segon lloc, i Ca l'Arpellot i La Creadora que han estat els tercers classificats.

El projecte innovador i creatiu Aparadors Creuats ha estat impulsat per Manresa +Comerç i durant dues setmanes, del 29 de març al 9 d'abril, 50 comerços de Manresa han sorprès a clients i ciutadans intercanviant productes als aparadors amb l'objectiu de promocionar el comerç i contribuir a la col·laboració entre establiments.