L'abril comença amb paraigua

Miriam Santamaria
01 d'abril del 2016
Actualitzat a les 9:19h
L'abril comença amb inestabilitat
L'abril comença amb inestabilitat
Feia molts dies que no ens despertàvem amb el so de la pluja. Aquest divendres els xàfecs estan visitant tot Catalunya, i precaució perquè a estones cauen amb molta força.

Divendres

Dia de cel molt gris i paraigua intermitent. Tindrem moltes estones en les que l'haurem d'obrir, però en d'altres el podrem dur tancat. Les temperatures en general han baixat, però l'ambient no és gens fred. Ens hem llevat amb 7ºC a Manresa o a Castellbell i el Vilar, 6ºC de Súria o els 5ºC de Cardona.

Si baixeu a treballar a Barcelona, alera perquè  a primera línia de la costa, aquests xàfecs van acompanyats de tempestes fortes.
 
 
BUGADA                      RENTAR EL COTXE                   SORTIR AMB MOTO


Dissabte

Farà un dia molt diferent al del divendres. Podreu guardar el paraigua i planificar activitats a l'aire lliure. El cel estarà gairebé serè, necessitarem ulleres de sol i les temperatures pujaran. Penseu que a la nostra comarca moltes temperatures a migdia poden passar dels 20º. Serà un dia esplèndid per anar a cos de jersei, passejar i gaudir del sol que mica en mica, apretarà amb força.

Si marxeu cap a Girona, serà la zona de Catalunya amb més núvols. I en canvi si aneu al Camp Nou a veure el clàssic, no heu de patir (pel temps)!

 
BUGADA                      RENTAR EL COTXE                   SORTIR AMB MOTO

 
Diumenge

Tornarà a variar una mica el temps. L'ambient serà extremadament suau, no farà gens de fred, però el cel estarà una mica més tapat. No necessitarem el paraigua però no tindrem una jornada com la del dissabte. Alerta amb el vent perquè necessitarem pedres a les butxaques a molts punts del territori.

 
BUGADA                      RENTAR EL COTXE                   SORTIR AMB MOTO


Seguirem l'evolució de la pluja i el temps pel cap de setmana als twitters de i