La psicòloga Sílvia Congost i el doctor Joaquim Valls, ponents a la 2a Jornada de Coaching C7

La trobada serà el 16 d'abril a la sala petita del teatre Kursaal

Redacció
27 de març del 2016
Actualitzat a les 23:29h
L'Associació Coaching C7, amb el suport del CIO Manresa i la Diputació de Barcelona, organitza la Segona Jornada de Coaching i Creixement Personal i Professional de la Catalunya Central. La jornada es portarà a terme el dissabte 16 d'abril, a la sala petita del teatre Kursaal de Manresa. La trobada, que porta per títol Autoestima't, està dirigida a persones que volen millorar la seva autoestima, l'autoconeixement i el creixement personal i professional, i evitar sentiments de frustració que dificulten la inserció laboral.

Els ponents de la jornada seran la coach i psicòloga Sílvia Congost, especialista en autoestima i dependència emocional i autora dels llibres Autoestima automática, Cuando amar demasiado es depender i La llave de las emociones; i Joaquim Valls, economista, coach i doctor en reeducació de l'inconscient mitjançant el mètode grafotransformador. És el president de l'Institut Kimmon per a l'entrenament de la intel·ligència emocional i autor de nombrosos llibres de desenvolupament personal.

El programa s'estendrà durant el matí (de 9.30 a 14 h.) i la tarda (de 15.30 a 18 h.), amb les dues ponències i amb diverses dinàmiques i treball en grup que portaran a terme els coach professionals de l'entitat. Durant la trobada es donaran eines pràctiques per millorar l'autoestima, l'autoconeixement i el creixement personal i professional dels participants.

La jornada té un cost de 57 euros. Hi haurà una reserva de places per a usuaris del CIO Manresa amb dificultats sociolaborals, pels quals la jornada serà gratuïta.

L'Associació Coaching C7 és l'organitzadora i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Manresa. Coaching C7 és una entitat de Manresa que té més 3 anys de vida, i que es dedica a donar a conèixer el Coaching i diferents eines de desenvolupament personal. Des de l'associació s'han organitzat postgraus, cursos, conferències i trobades sobre aquests temes.