CDC Balsareny proposa inversions en el clavegueram i la calefacció de l'escola

El govern municipal es troba en negociació del pressupost 2016

Redacció
25 de març del 2016
Actualitzat a les 10:04h
CDC Balsareny ha fet arribar al govern municipal dues propostes al pressupost de 2016. La primera de les propostes contempla l'arranjament del clavegueram de la zona de la Coromina, el qual en diverses ocasions queda col·lapsat per l'excés d'aigua en episodis de pluja abundant. Per Convergència, aquesta proposta presenta un caràcter prioritari vers les presentades per l'equip de Govern sobre la substitució de l'enllumenat públic que a causa de les prescripcions de la Llei 6/2001 va permetre el compliment de la normativa a través de la substitució dels elements més antics.

La segona proposta fa referència a la sectorització de la calefacció de l'Escola Guillem de Balsareny per pal·liar la diferència tèrmica entre la zona nord i la zona sud de l'escola. Aquesta diferència tèrmica provoca, entre altres causes, una alteració de la sensació de confort dels alumnes i un increment de la despesa corrent de l'Ajuntament de Balsareny.  

Aquestes són dues propostes que el grup municipal de Convergència demana a l'equip de govern de Balsareny que incorpori en el pressupost municipal del 2016. El pressupost es troba encara pendent d'aprovació, i haurà de comptar amb la majoria suficient del Ple.