La CUP i Josep Anglada s'enganxen a la xarxa arran de la seva visita a Manresa

Simpatitzants de la formació rupturista i del líder xenòfob se les tenen a Twitter amb provocacions i retrets entre els dos bàndols

Redacció
16 de març del 2016
Actualitzat a les 23:15h
El regidor de la CUP Jordi Garcés ha estat el més dur a l'hora de respondre a Anglada
El regidor de la CUP Jordi Garcés ha estat el més dur a l'hora de respondre a Anglada | Twitter
Que Josep Anglada, el fundador de la racista PxC, que a Manresa va arribar a tenir dos regidors, i ara líder del Front Nacional Identitari Català, sap com jugar les seves cartes des de la provocació, no és un secret per a ningú. I així ho ha tornat a demostrar aquest dimecres des de la xarxa social Twitter quan ha aprofitat el comunicat emès per la CUP en contra de la seva visita a Manresa per encendre els ànims dels simpatitzants de la formació rupturista, que han estat resposts pels altres simpatitzants, els del totèmic líder xenòfob.

Anglada ha començat a parlar del nerviosisme dels "radicals i antisistema" de la CUP tot enllaçant la notícia en que es mostraven en desacord amb la seva visita. Ell mateix ha fet altres comentaris amb "ni un pas enrere" o "primer els de casa", tot assegurant que aquest dimecres es psava "la primera pedra" per fundar el FNIC a la capital del Bages.

Ha estat després quan el perfil de la CUP a Manresa li ha recordat que Manresa "és ciutat antifeixista", o de seu regidor Jordi Garcés qui ha assegurat que després de buscar "per totes les clavegueres de la ciutat no hem trobat la rata" d'Anglada. També la regidora Gemma Tomàs ha respost a Anglada, tot i que en un to més mesurat. Entremig, simpatitzants d'uns i altres també han comentat la jugada. El líder del FNIC ha tancat la seqüència assegurant que "el què sobre a Manresa i a Catalunya és gent violenta com la CUP".