Un intent de robatori a la Jaume Balmes de Castellbell eleva a quatre els casos en escoles en 15 dies

El passat 19 de febrer a les 11 de la nit, tres desconeguts van ser sorpresos per un veí quan intentaven entrar a robar a l'escola | Aquest cas se suma als dels instituts Pius Font i Quer i Guillem Catà de Manresa i al del Quercus de Sant Joan

Pere Fontanals
03 de març del 2016
Actualitzat a les 14:58h
Vista exterior de l'escola Jaume Balmes de Castellbell i el Vilar
Vista exterior de l'escola Jaume Balmes de Castellbell i el Vilar | GSV
No tres, sinó quatre han estat els centres educatius del Bages que en els últims quinze dies han rebut la visita nocturna de persones disposades a entrar en el centre a robar. Si dimecres NacióManresainformava que els instituts Pius Font i Quer i Guillem Catà de Manresa i el Quercus de Sant Joan havien estat objecte de robatoris amb força, un d'ells en grau de temptativa, ara cal sumar-hi un intent de robatori previ que va patir l'escola Jaume Balmes de Castellbell i el Vilar el passat 19 de febrer.

Segons fonts policials, aquell dia a les 11 de la nit, dos desconeguts van trencar el vidre de la porta principal del centre castellvilarenc amb la intenció d'accedir-hi quan van ser sorpresos per un veí. En veure el testimoni, els dos individus van fugir corrents cap un cotxe on els esperava una tercera persona al volant, i van abandonar el lloc sense poder consumar el robatori.

Malgrat que dels quatre robatoris o intents, només els dos últims, al Guillem Catà i al Quercus, han tingut un patró similar -entrada de matinada després de forçar la porta del darrera- els Mossos d'Esquadra no descarten cap hipòtesi, inclús que no tinguin res a veure unes accions amb les altres.