Et-Co, The Gruixut's i Oriol Barris trepitjaran l'escenari de la Parockia aquest mes de març

Els concerts es duran a terme els dissabtes 5, 12 i 19 i començaran a les onze de la nit

Redacció
01 de març del 2016
Actualitzat a les 11:42h
La Parockia de Balsareny continua apostant per la música en directe i aquest març Et-Co, The Gruixut's i Oriol Barri seran els protagonistes de la seva programació.

El primer concert del mes arribarà el dissabte 5 de març amb la visita d'Et-Co, una proposta musical que arriba de Tarragona liderada per la cantant i autora Sonia Linares Berroy, acompanyada pels músics David Chueca (Guitarra), Raul Mellado (Bateria) i Bertrand Magnier (Baix). Et-Co presentarà "Liberto!", el primer àlbum de la banda, que compta amb 12 cançons originals, editades sota el seu propi segell Marlee Records. Segons destaca la pròpia banda, les peces musicals del seu treball contenen ritmes energitzants i hipnòtics, amb arrels primàries que fan viatjar a la música folk independent, el pop i la World Music.

El següent cap de setmana, el dissabte 12 de març, serà el torn de The Gruixut's, una de les bandes empordaneses més conegudes del panorama català amb diversos discos editats. En aquest cas, hi presentaran el seu últim treball, "Endavant les atxes!", un disc divertit i enèrgic per viure una estona entretinguda.

Per acabar la programació musical de març, el dissabte dia 19 arribarà a la sala la música del popular Oriol Barri. Un artista que vindrà amb tota la seva banda per presentar el seu disc "Nosaltres", un treball enregistrat pel bateria dels Blaumut, Manel Pedrós.