Batanés explota contra Marc Aloy a qui recomana que es preocupi de Manresa, «on prou feina té»

L'alcalde de Sant Fruitós de Bages respon el regidor manresà després que demanés a les forces polítiques de Manresa que tenen representants a Sant Fruitós i als seus pobles veïns, que facin pública la seva oposició al projecte del Portal de l'Agulla

Redacció
20 de febrer del 2016
Actualitzat el 08 d'abril a les 10:55h
Jian Carles Batanés, alcalde de Sant Fruitós, i Marc Aloy, regidor de Planejament de Manresa
Jian Carles Batanés, alcalde de Sant Fruitós, i Marc Aloy, regidor de Planejament de Manresa | Arxiu NM
L'alcalde de Sant Fruitós de Bages, Joan Carles Batanés, ha explotat arran de les paraules de Marc Aloy en el darrer ple de Manresa respecte del Portal de l'Agulla. El batlle considera "extremadament desafortunades" les declaracions del regidor de Planejament de Manresa en el darrer ple municipal on demanava als pobles veïns de Sant Fruitós que s'oposin al Portal de l'Agulla, que preveu un hotel, una gasolinera, un restaurant de menjar ràpid i un aparcament per a camions a l'entrada oest del parc.

Batanés considera que “està molt bé que des de Manresa aportin el seu punt de vista sobre el projecte i per això es fa l'exposició pública del document”, però retreu al regidor manresà que aconselli als altres municipis què han de fer. Per això afegeix que “Aloy ha de treballar tant bé com pugui per Manresa on prou feina té, en comptes d’anar dient als demés el què han de fer”.

L'alcalde Batanés espera poder parlar amb Valentí Junyent, alcalde de Manresa, per conèixer la posició oficial del municipi, ja que així ho varen acordar ambdós alcaldes en una reunió fa una setmana.