L'Scott Marathon Aguilar de Segarra serà Campionat de Catalunya Marató de BTT

Redacció
18 de febrer del 2016
Actualitzat a les 14:45h
L'SCOTT Marathon Aguilar de Segarra es disputarà el 12 de juny
L'SCOTT Marathon Aguilar de Segarra es disputarà el 12 de juny | Jaume Grandia
El 12 de juny es disputarà l'SCOTT Marathon Aguilar de Segarra-Marató Anbaso, una prova esportiva que proclamarà els campions de Catatunya de Marató BTT. Es tracta de la desena edició d'una de les curses de BTT més populars de Catalunya que comptarà amb la prestigiosa marca de ciclisme SCOTT com a patrocinador principal i on es podran veure en acció els millors bikers catalans.

La celebració del Campionat de Catalunya Marató de BTT serà un dels atractius més grans de l'SCOTT Marathon Aguilar de Segarra-Marató Anbaso, que es disputarà sobre un traçat de 63 quilòmetres amb 5 avituallaments i transcorrerà pels boscos de l'interior de la Catalunya Central amb un recorregut amb tot tipus de terrenys que combinarà parts ràpides amb trams tècnics.

El programa de l'SCOTT Marathon es completa amb la versió curta de 35 quilòmetres de nivell iniciació, que constarà de 2 avituallaments, i de l'Anbaso Kids, especialment dissenyada per als més petits. 

Un cop acabada la prova i com ja és tradició, s'oferirà a tots els ciclistes servei de piscina, dutxa, botifarra i un obsequi.

El preu de la inscripció -que s'obriran el proper 26 de febrer i que es podran formalitzar a través del web www.ticketoci.net- variarà segons la distància que s'esculli. En el cas de distància curta, s'hauran d'ingressar 23 euros i, en el de la distància llarga, 26.