El Nat's esgarrapa un punt a les difícils pistes d'esquaix del CN Lleida (3-1)

El Nat's B es van imposar amb un contundent 0-4 a Sant Vicenç i els veterans s'allunya del play off després de perdre contra SAF UAB B 0-3

Redacció
14 de febrer del 2016
Actualitzat a les 12:14h
A la Segona Divisió de la Lliga Nacional d'Esquaix, David Llibre, Raúl Carnerero, Joan Casahuga i Jordi Nova, que integraven l'equip de Nat's A han aconseguit esgarrapar un punt en el desplaçament a les pistes del Club Natació Lleida. L'equip local és un dels més forts d'aquesta categoria i, per tant, la derrota per 3-1 no és del tot negativa. Pels de Sant Fruitós, en aquesta jornada era important aconseguir algun punt i tancar la primera volta de la lliga fora de posició de descens.

El primer partit va enfrontar Òscar Falcon, tot un referent de l'esquaix lleidatà, amb Jordi Nova. El bagenc va aconseguir el punt per a Nat's imposant-se per 2-3. A continuació Joan Casahuga se les va veure amb Toni Fernàndez amb victòria del local per 3-2. David Llibre va ser el següent a entrar a la pista. El seu partit era el més complicat. Jugava contra l'actual número 11 del rànquing absolut català, Edu Nadal. Tot i arrossegar molèsties físiques, Llibre va plantar cara però va acabar perdent per 3-0. Finalment, Raúl Carnerero va perdre 3-1 amb Marta Latorre, actual Campiona de Catalunya. 

En resum, tot i la derrota, bones sensacions per Nat's cara a la segona volta de la Lliga Nacional i creure que mantenir la categoria serà una tasca perfectament assumible.

A la Tercera Divisió, clara victòria de Nat's B per 0-4 davant CEAC de Sant Vicenç. Ajustada victòria de Jordi Hernàndez davant Ricard Martínez per 2-3 amb un últim joc que podia haver acabat en mans de qualsevol dels dos jugadors. Cristian Casals dóna el segon punt per Nat's en imposar-se a Raül Ruiz per 0-3. En una partit molt irregular, Josep Porta, tot i la lesió que arrossegava, s'ha imposat a Àlex Riera per 2-3. Finalment, clara victòria del jove Sergi Canal amb tot un veterà com Carles Bover en un partit bastant plàcid pel fruitosenc guanyat per 0-3.

Probablement el resultat global de 0-4 va acabar sent molt generós per la igualtat que hi va haver en alguns del partits, però quatre punts que confirmen la recuperació de Nat's B i, tot i ser difícil, alguna opció d'entrar a play-off per ascens a Segona Divisió.

Respecte a la categoria de Veterans, Nat's va tancar la primera volta de la Lliga Nacional amb una derrota a les seves pistes contra SAF UAB B de Cerdanyola del Vallès. Toni Reillo, Joan Manel Molina i Joan Matamala van perdre amb David Luna, Xavi Hita i Emili Burguès, pel mateix resultat, 0-3. Aquesta derrota complica l'accés al play-off final. Només una excel·lent segona volta, guanyant la majoria de partits donaria als Veterans de Nat's Sport donaria plaça per ser-hi.