El Pessebre Vivent del Pont Llarg lliura els seus premis

Membres de l'organització del pessebre vivent amb els guanyadors dels concursos
Membres de l'organització del pessebre vivent amb els guanyadors dels concursos | PVPLl
Redacció
13 de febrer del 2016
Actualitzat a les 9:49h
El Pessebre Vivent del Pont Llarg va incorporar en l'edició del 2015 una sèrie de novetats, entre les que destacaven la proposta de participació en dos concursos. El primer anava dirigit als menuts de cada casa que visitaven el pessebre, a qui es proposava el joc de recerca "On és el caganer?". El títol del joc és molt clarificador: es tractava de trobar el lloc on estava situat el caganer en el pessebre de l'última edició i que havien de descobrir al llarg de la visita. Els infants fins a 14 anys estaven convidats a omplir una butlleta amb la resposta i a dipositar-la en una urna situada a la sortida del Pessebre.

Entre totes les butlletes encertants s'ha sortejat un premi consistent en un pastís de llaminadures gentilesa de "Els Capritxets" del Poble Nou. El sorteig per trobar el guanyador es va portar a terme al finalitzar la missa familiar que va tenir lloc el dia 31 de gener, on sempre hi ha molta presència d'infants. Els mateixos joves que estaven a la parròquia van fer el sorteig i la gent que era present a l'ofici en van ser testimonis. La guanyadora ha estat l'Emma Claret, de Manresa.
.
L'altre concurs anava dirigit als més grans i es tractava d'un concurs de fotografia. D'entre totes les fotografies sobre el pessebre que es van fer arribar a l'organització, se n'ha triat la guanyadora que formarà part del cartell de l'edició del 2016 i el seu autor va ser premiat amb un àpat per a dues persones al Restaurant l'Art. En Xevi Viñas, propietari del Restaurant l'Art, va fer entrega del guardó al guanyador del premi, en Josep Cruz, de Manresa. Amb les millors fotografies finalistes del concurs es farà una exposició.

Així mateix, també es va fer entrega de la panera que se sortejava, gentilesa de Distribuciones Rubio, i que va correspondre a Núria Cuadros, també de Manresa.