Santa Eulàlia amb paraigua a prop

Miriam Santamaria
12 de febrer del 2016
Actualitzat a les 10:31h
La pluja tornarà a fer acte de presència aquest cap de setmana
La pluja tornarà a fer acte de presència aquest cap de setmana | Adrià Costa
Aquest divendres comença un cap de setmana llarg per a molta gent. Són molts els manresans i els bagencs que treballen a Barcelona, i aquest 12 de febrer és la festa major d'hivern a la capital catalana.

Després d'una setmana en la que s'han començat a notar alguns canvis de temps, arribem al cap de setmana, atents. Tenim el fred a tocar, i el paraigua ben a prop. Carnestoltes i festes comarcals, us tocarà estar molt pendents de les actualitzacions del temps perquè aquests dies són de bogeria.

Divendres

Ens hem llevat amb el cel ben tapat, l'abric obert i el paraigua obert. A la comarca no hem trobat cap termòmetre per sota dels zero graus. Si sou dels que teniu festa, i voleu voltar pel territori, tingueu en compte que necessitareu el paraigua amb vosaltres. De bon matí a Lleida , nord de Tarragona i al centre. A partir del migdia, els xàfecs dèbils i puntuals es podran repartir per tot arreu.

Al Bages, serà un dia de molt difícil pronòstic. Ambient suau, cel molt tapat i amb alguns plugims irregulars des de bon matí. No serien grans registres, ni de llarga durada, però sí que podrien fer la guitza.
 
 
 
BUGADA                      RENTAR EL COTXE                   SORTIR AMB MOTO


Dissabte

Potser serà el dia un xic més estable, i podreu dur les ulleres de sol dins la bossa. En principi el paraigua, guardat a casa. Serà un dia d'aprofitar per fer activitats a l'aire lliure. On si que pot ploure i nevar, serà al Pirineu de Lleida. Tingueu-ho en compte. Alerta amb el vent perquè ja a mig matí el notareu amb força. Pedres a les butxaques i tendals recollits.
 
 
BUGADA                      RENTAR EL COTXE                   SORTIR AMB MOTO


Diumenge

Serà un dia de dur les butxaques amb pedres, i de nou el paraigua a prop. Si heu de conduir, aneu molt alerta amb les ratxes fortes de vent i amb els plugims. En situacions com aquestes, l'estabilitat del cotxe o de la moto, no és la millor del món. L'ambient serà una mica més fresc i caldrà que us cordeu bé l'abric.
 
BUGADA                      RENTAR EL COTXE                   SORTIR AMB MOTO
 

Penseu que aquests dies cada 6 hores els mapes ens varien, i la previsió del temps és un autèntic trencaclosques. Us en mantindrem ben informats a través del twitter  i  Això sí, per dilluns, bufanda a punt!