La Companyia Elèctrica Dharma porta els seus 40 anys divendres al Kursaal

Els castellers Tirallongues, la Coral Incordis, els bastoners de Manrússia Van del Pal, els Tabalers de Xàldiga i els Geganters de Manresa participaran també en el concert

Elèctrica Dharma, en la recent actuació al Canet Rock
Elèctrica Dharma, en la recent actuació al Canet Rock | ACN
Redacció
11 de febrer del 2016
Actualitzat a les 21:33h
La Companyia Elèctrica Dharma actuarà al Kursaal aquest divendres, 12 de febrer, a les 21h per commemorar el 40è aniversari de la publicació del seu primer disc. "Diumenge", publicat l'any 1975, els va començar a posicionar com una de les formacions més destacades i originals del panorama musical català.
 
La Companyia Elèctrica Dharma, sempre pionera en la fusió de la música tradicional del país barrejada amb jazz, free-jazz, rock i psicodèlia, torna amb la seva música genuïnament autòctona i mediterrània.

La formació integrada per Carles Vidal, Joan Fortuny, Maria Fortuny, Lluís Fortuny, Josep Rius i Iban Rodríguez, estarà acompanyada a l'escenari del Kursaal per colles i músics de cultura tradicional i popular de Manresa (Coral Incordis, Manrússia Van del Pal, els Tabalers de Xàldiga  i els Geganters de Manresa).

La colla castellera Tirallongues de Manresa també serà al Kursaal per celebrar els 40 anys de la Dharma amb una actuació, a les 20h, al Pati del Kursaal.

Per més informació a les taquilles del teatre, per telèfon (93 8723636) i per internet. El preu de les entrades és de 20€ (18€ amb Carnet Galliner, Escoles de Música, menors de 25 anys i majors de 65).