«La Pista» de Cia. Menú Teatral, premi Beca DespertaLab 2015, dijous al Kursaal

La Cia. Menú Teatral interpretarà 'La Pista' dijous al Kursaal
La Cia. Menú Teatral interpretarà 'La Pista' dijous al Kursaal | CMT
Redacció
10 de febrer del 2016
Actualitzat a la 13:03h
Aquest dijous a les 9 del vespre continua la programació de teatre de la Sala Petita amb "La Pista" de la Cia. Menú Teatral. 

La pista és un viatge als Estats Units del 1930, en plena depressió. Milions de persones busquen la manera de sobreviure en aquest entorn hostil i sense oportunitats. En mig d'aquest ambient de terrible misèria, les maratons de ball, tan populars a tot EEUU, es converteixen en l'única esperança de poder subsistir un temps més, tenint un lloc on dormir, alguna cosa per menjar i si hi ha sort guanyar un fantàstic premi econòmic i certa popularitat que els faci sortir d'aquesta situació.

"La Pista" explica la història de quatre parelles que participen en un d'aquests concursos. Cadascú vingut de llocs diferents i per motius diferents, sigui la fama, la gana o intentar assegurar un futur. La brutalitat d'aquest certamen els portarà al límit.
 
"La Pista', intepretada per Aïda Bellet, Boris Cartes, Oriol Escalé, Albert Ruiz, Marc Joy, David Maqueda, Núria Martinez, Marina Mulet i Joana Sureda, és el primer espectacle de la Companyia Menú Teatral, que va néixer el 2012 de la mà de Marina Mulet i David Maqueda. El muntatge, que el Juliol de 2015 va fer temporada al Teatre Gaudí de Barcelona, va ser l'espectacle guanyador del Primer Premi Beca DespertaLab 2015. 

Les entrades es poden comprar a taquilles i per internet. El preu és de 15€ (12€ amb Carnet Galliner, majors de 65 anys, i menors de 25).