«Una dona meravellosa» del manresà Joan Jordi Miralles torna a la Papasseit

El proper dijous a les 8 del vespre

Redacció
09 de febrer del 2016
Actualitzat a la 13:23h
El proper dijous 11 de febrer a les 8 del vespre, la llibreria Papasseit de la plaça Gispert de Manresa dedicarà una vetllada literària a la darrera novel·la del manresà Joan Jordi Miralles, "Una dona meravellosa".

L'octubre de l'any 2014, en el context del festival literari Tocats de Lletra, l'escriptor manresà Joan Jordi Miralles va presentar a la Llibreria Papasseit la seva darrera novel·la, «Una dona meravellosa», editada amb LaBreu edicions.

L'èxit de la presentació, plena d'amics i seguidors de Miralles, fou important i, des d'aleshores, "Una dona meravellosa" ha estat el llibre més venut a la Papasseit, que treballa amb llibres de segona mà i una acurada selecció de llibres nous d'editorials independents.

Un any i mig més tard, Miralles torna a la llibreria per compartir una vetllada literària amb aquella "dona meravellosa" i tots aquells que així ho desitgin. Serà una trobada informal, amb piscolabis inclòs, en format club de lectura que conduiran el mateix autor i l'editora Ester Andorrà.

Miralles ha publicat, a més de la novel·la protagonista d'aquesta vetllada, "L'Altíssim" (Premi Andròmina) i "L'úter de la balena" (Premi Vila de Lloseta), a més de la devastadora obra de teatre "Això és Àustria" (Premi de Teatre Mediterrani Pare Colom). També ha escrit i dirigit mig i curtmetratges.

Precisament un dels seus curtmetratges, "La deixalleria" (2009, 30 min) serà present en la sessió especial de Cine club Manresa del dimecres 10 de febrer, dedicada a autors manresans i bagencs que han participat al projecte "Visuals" des de l'any 2008 i que han estat agrupats sota el leitmotiv "Manresa insòlita".