El manresà Christian Curopos, segon al Campionat de Catalunya de Ruta

Christian Curopos guanyador en la categoria Promesa, al centre
Christian Curopos guanyador en la categoria Promesa, al centre | Arxiu particular
08 de febrer del 2016
Actualitzat a les 14:52h
El jove marxador manresà Christian Curopos va aprovar amb matrícula d'honor el seu test sobre 20 Kms. al Gran Premi Ciutat de Badalona de Marxa Atlètica, Memorial Paco Àguila, i Campionat de Catalunya de Marxa Atlètica en Ruta disputat el passat diumenge a Badalona.

Christian Curopos, que resideix a l'actualitat a Vigo i milita al Club Atletisme Fent Camí Mislata de la Comunitat Valenciana, va participar en la prova de 20 qms. del Campionat Absolut de Ruta Català amb la intenció de fer un test en la seva actual preparació per competir als 50 qms. marxa del Campionat d'Espanya que s'ha de celebrar el proper dia 28 de febrer a la ciutat granadina de Motril.

Christian Curopos va assolir a Badalona una meritòria segona posició a la prova absoluta amb un registre de 1h.33'58" i només va ser superat per l'atleta internacional de Guipúscoa Mikel Odriozola que va guanyar la prova amb un temps de 1h.29'31". El registre assolit té molta importància ja que es va aconseguir sota un fort diluvi que va fer que el paviment lliscant de la Rambla de Badalona es convertís en una "pista de patinatge" per als atletes provocant fins i tot alguna caiguda dels participants.

Si no hagués estat pel fet de que Christian Curopos, quan es va desplaçar a viure a Vigo va tramitar la seva fitxa a través de la Federació Galega d'Atletisme, aquest diumenge passat s'hagués proclamat Campió de Catalunya en Ruta ja que l'atleta guanyador d'aquest guardó va ser Nil Rodés amb una marca de 1h.36'06", a més de dos minuts de distància de la marca assolida per Christian Curopos.