El CN Minorisa goleja el Sant Adrià B i s'assegura la primera plaça de la fase

A falta d'una jornada, disputarà el play off contra el quart classificat abans d'encarar la ronda d'ascens

07 de febrer del 2016
Actualitzat a les 22:20h
La visita del segon classificat, Sant Adrià B, a les piscines municipals manresanes ha estat resolta amb facilitat pels jugadors del CN Minorisa. Els manresans van sortir imposant un joc veloç i preciosista que els sant adrianencs no van trobar manera de frenar. En menys de dos minuts quatre llançaments amb possibilitat de gol per part dels bagencs i el 2-0, ambdós de Carlos Talavera, en el lluminós posaven en antecedents als de la ribera del Besòs del que podia passar. Enric Casasayas, de pena màxima, i Marc Bisbal de llançament en el darrer segon del quart posaven el 4-0 que encaminava als amfitrions cap a una victòria que els assegurava el primer lloc a manca de la jornada final.

El segon període va seguir el mateix camí. Nou pòquer de gols local, anotats per Enric Casasayas, dos, Marc Bisbal i Oriol Muns. Així s'arribà a l'equador del matx amb un contundent 8-1 en el marcador.

La represa després del descans de 5 minuts no va frenar l'allau de gols del CN Minorisa, que amb anotacions de Xavier Falla, Enric Casasayas, dos, un d'ells de penal, i un de Carlos Talavera. Un altre pòquer de gols, encara que encaixant-ne dos.

El ritme tan fort dels homes de Gaspar Ventura es va fer impossible de mantenir pel rival i d'aquesta manera van arribar un gruix de gols locals finals, set, que feien que el marcador arribés fins al 19-4 final.

Aquest resultat fa intranscendent el darrer partit de la fase del proper dissabte a casa de la UAB B a les 4 de la tarda. El CN Minorisa jugarà el play off els dies 5, 12 i, si fos necessari, el 19 de març, davant el quart classificat d'aquesta fase. Cas de superar aquesta eliminatòria, el rival per aconseguir l'ascens seria, gairebé segur, el CN Olot que es va veure superat en la classificació a la darrera jornada pel CN Igualada, que va guanyar a Banyoles.

Alineacions i golejadors:

CN Minorisa: I Prieto, X Falla 1, E Casasayas 7, D Úbeda, L Villaró 1, O Muns 1, P Castro, C Talavera 4, M Bisbal 4, T Sala, D Dorado 1.
CW Sant Adrià B : A Ferreras, S Torrico, A Pérez, X Querol, P Riera, D Muñoz, P Badia, M Vidal, M Labrador 1, L Lorente 2, R Becerra 1, A Ferrer.