L'ICL Manresa vol impulsar-se cap a la salvació

Contra l'Herbalife Gran Canaria, comença una sèrie de partits on és factible vèncer

Xavier Sucarrats Palà
06 de febrer del 2016
Actualitzat a les 14:33h
L'ICL Manresa va perdre contra l'Herbalife Gran Canaria a la primera volta
L'ICL Manresa va perdre contra l'Herbalife Gran Canaria a la primera volta | M. Henríquez
L'engruixida derrota davant el Real Madrid diumenge passat no hauria de condicionar l'ICL Manresa davant l'Herbalife Gran Canaria (diumenge, 19.00h). Com a mínim, això van manifestar l'entrenador dels bagencs, Ibon Navarro, a la sala de premsa i l'aler Àlex Barrera a la zona mixta després de jugar contra l'esquadra madridista. Aquest cap de setmana, el quadre del Nou Congost comença una sèrie de partits dels anomenats "guanyables" contra l'equip d'Aíto García Reneses. Després ja vindran duels contra Estudiantes, Fuenlabrada, Obradoiro... Tots ells podrien suposar un impuls en les opcions de permanència de l'ICL Manresa. Però el més sensat és anar pas a pas i diumenge toca rebre Albert Oliver i companyia. El club manresà vol un Nou Congost ple i tenyit de vermell per guiar el seu equip cap al vuitè triomf de l'any.

Les lesions seran el primer obstacle a salvar. Diversos jugadors de l'ICL Manresa estan tocats. Àlex Barrera, Álex Hernández i Dimitry Flis arrosseguen problemes als genolls. Marius Grigonis i Dejan Musli han patit dolors a l'esquena. Román Montañez continua amb la seva lluita per superar la fissura a la costella. I Jermaine Thomas no està encara al cent per cent. De tots ells, els que ho tenen pitjor són Barrera i Montañez. Navarro destaca les dificultats que plantejarà l'Herbalife Gran Canaria. "Són un equip que destaca pel seu físic, tant en la línia exterior com els interiors; són jugadors amb talent que en atac fan canvis de ritme als quals costa respondre", comenta Navarro.

Un cop recuperat, tot i que no a ple rendiment, el base Kevin Pangos, Alan Omic és el principal maldecap d'Aíto. El pivot ja fa setmanes que juga amb una lumbàlgia que el fa ser dubte setmana rere setmana. Però Omic acaba jugant sempre i a un gran rendiment tota la temporada. Un bon rendiment en consonància al de tot l'equip. Els de Las Palmas són cinquens de la lliga Endesa amb onze victòries i set derrotes, just el contrari que l'ICL Manresa. L'Herbalife Gran Canaria s'ha classificat per a la copa del rei i a l'Eurocup també ha passat ronda. El tècnic del "Granca" visitarà un any més el Nou Congost amb la lliçó apresa. "Jugarem un partit a una pista molt difícil i davant un rival molt interessant", assegura.

Les tres darreres temporades la victòria s'ha escapat del Nou Congost de forma consecutiva. El parcial, però, continua afavorint els interessos manresans per un global de 14 a 9.


Roda de premsa d'Ibon Navarro | Bàsquet Manresa 
Arxivat a