L'Escola Paidos omple els carrers de Sant Fruitós de Carnaval

La mascota de 2016 Sant Fruitós de Bages - Ciutat del Bàsquet Català també ha participat en la rua
La mascota de 2016 Sant Fruitós de Bages - Ciutat del Bàsquet Català també ha participat en la rua | Paidos
Redacció
05 de febrer del 2016
Actualitzat el 06 de febrer a les 22:22h
Aquest divendres finalitzava la setmana coneguda com la dels disbarats a l'Escola Paidos. Una setmana on els alumnes van anar a l'escola amb un complement diferent cada dia: una perruca, la cara pintada, un jersei dels pares, un mitjó de cada color, una corbata, un llaç de corbata (o "pajarita") o uns elàstics.

El colofó final d'aquesta setmana de disbauxa va ser la rua de Carnestoltes, amb la participació dels mestres i els 700 alumnes de l'Escola Paidos, des dels de P2 de la Llar d'infants fins als més grans que cursen l'ESO.

Enguany l'eix central de la rua girava entorn les olimpíades, coincidint amb què el 2016 és un any olímpic. Piragüistes, esquiadors, jugadors de bàsquet, tiradors d'esgrima, ciclistes, genets, i fins i tot torxes olímpiques... es van passejar pels carrers més cèntrics de la població.

La rua també va gaudir d'un acompanyant molt especial, la mascota del "2016 Sant Fruitós de Bages - Ciutat del Bàsquet Català", que va seguir i animar els alumnes durant tot el recorregut.