L'exposició «Cuida't les dents» rebrà la visita de 475 escolars

La mostra va començar la seva activitat el 27 de gener i tancarà el calendari de visites el 10 de febrer

Redacció
05 de febrer del 2016
Actualitzat a les 18:10h
Uns 475 alumnes de 1r de primària de 10 centres educatius de Manresa  visitaran l'exposició "Cuida't les dents" cedida per la Diputació de Barcelona i que ofereix la unitat de Salut de l'Ajuntament de Manresa.

La mostra, que està formada per 12 plafons, 20 peces imantades i un joc de 56 cartes, està ubicada al Centre Cultural el Casino i va començar la seva activitat el 27 de gener i tancarà el calendari de visites el 10 de febrer.

Enguany és la  12a edició i continua tenint molt bona acollida entre les escoles ja que inculca als infants la importància de  cuidar les dents mitjançant l'aprenantage d'uns bons hàbits de higiene bucodental i d'alimentació.

La dinàmica de la sessió consiteix en el guiatge d'una monitora que condueix els alumnes a través dels diferents plafons i els explica el procés de la càries, les causes que la provoquen i com la poden evitar i/o disminuir, així com les conseqüències que es poden patir de no seguir els consells que es recomanen.

Després els anima a participar en el joc de l'exposició i en acabat es lliura un quadern als infants per treballar, una postal amb les cinc claus per a unes dents sanes i fortes i un raspall amb pasta de dents. També s'entrega una guia de l'exposició a cada mestre.