Comencen els treballs per destinar dos solars del carrer Dama a zona blava

L'actuació complementa els treballs de millora de la urbanització i millora de la mobilitat al carrer Joc de la Pilota i el seu entorn

Obres als solars del carrer de la Dama
Obres als solars del carrer de la Dama | AjM
Redacció
04 de febrer del 2016
Actualitzat a les 14:25h
L'Ajuntament de Manresa ha iniciat avui els treballs d'arranjament de dos solars situats al carrer Dama, una actuació consistent  en l'adequació d'aquests espais per a l'estacionament de vehicles. Aquests treballs complementen les actuacions realitzades fins el moment amb la urbanització del carrer Joc de la Pilota i entorn i la zona verda i mixta a la plaça del Milcentenari.

És previst que es col·loquin 45 places d'estacionament, 22 en el solar de l'antic cinema i 23 en el solar de l'antic aparcament de Fecsa. Aquests nous aparcaments es regularan en zona blava, permetent una rotació dels vehicles estacionats els dies feiners de nou del matí a dos quarts de dues del migdia i de quatre a vuit de la tarda, i oferint estacionament lliure fora d'aquest horari.

La previsió és que el solar de l'antic cinema es posi en servei el 19 de febrer (per la Festa de la Llum) i l'altre solar el 26 de febrer (per la Fira de l'Aixada).