Creu Roja reparteix 1178 joguines a infants del Bages i el Moianès

Un total de 602 nens i nenes en situació de vulnerabilitat van rebre un regal durant les festes de Nadal

Redacció
19 de gener del 2016
Actualitzat a les 11:17h
Durant les festes de Nadal, Creu Roja Joventut, a través de la campanya anomenada "Hi ha moltes joguines, tria la teva forma d'ajudar. Posa en forma la teva solidaritat" va dur a terme una recollida massiva de joguines a les comarques del Bages i el Moianès per donar-les a nens i nenes del territori en situació de vulnerabilitat. Les joguines que van aconseguir procedien de donacions realitzades des de principis de desembre per part de la ciutadania, el teixit empresarial i el conjunt de la societat civil que, un any més van mostrar la seva solidaritat amb la institució humanitària. De fet, arreu del Bages i el Moianès hi havia 17 punts de recollida, entre els quals s'hi trobaven empreses, comerços, entitats i associacions de veïns.

El repartiment dels "regals" el van fer 26 voluntaris de Creu Roja Joventut i el resultat ha estat que van poder repartir un total de 1178 joguines a 602 infants.

Aquesta campanya anual també s'emmarca en el Projecte de la Joguina Educativa de Creu Roja Joventut, que promou durant tot l'any el valor pedagògic del joc arreu del territori. Per això, a l'hora de recollir joguines, l'entitat humanitària marca els criteris següents: que siguin noves, no sexistes, no bèl·liques, sostenibles i que fomentin el joc cooperatiu i col·lectiu.