El Museu de Moià exposa «Europa fa un milió d'anys»

La inauguració es portarà a terme dissabte a les dotze del migdia

Redacció
14 de gener del 2016
Actualitzat el 16 de gener a les 0:45h
Aquest dissabte 16 de gener a les dotze del migdia, el Museu de Moià serà l'escenari de la inauguració de l'exposició "Europa fa un milió d'anys", produïda per l'Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social (IPHES), amb qui l'ajuntament del municipi té un conveni de col·laboració per l'excavació dels jaciments de les Coves del Toll i les Toixoneres.

"Europa fa un milió d'anys" és el títol de l'exposició didàctica que, produïda per l'IPHES, ha rebut l'ajut econòmic de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología i es podrà veure al Museu de Moià (Casa Rafel Casanova) del 16 de gener al 12 de juny, gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament de Moià a través del seu Museu Municipal. 

L'acte inaugural comptarà amb les intervencions de la regidora d'Educació i Divulgació Cultural, Mercè Bigorra, i del comissari de l'exposició i responsable de Socialització de l'IPHES, l'arqueòleg Lluís Batista.

Durant l'estada de la mostra a Moià es preveu realitzar activitats amb els centres d'ensenyament del poble per acostar aquesta temàtica als infants i als joves.
Arxivat a