Entre Milisavjevic i la manca de consistència, falta de respecte!

Xavier Sucarrats Palà
11 de gener del 2016
Actualitzat a les 22:24h
Xavier Sucarrats:

TRES PUNTS: Finalment, un nou base arribarà al Nou Congost. Ahir, l'ICL Manresa anunciava que el serbi Milos Milisavjevic estarà un mes a prova amb el conjunt bagenc i si convenç tindrà l'opció de quedar-se fins a final de temporada. Álex Hernández ha fet un pas endavant aquestes jornades sense Jermaine Thomas. I Román Montañez ha ajudat. El de Sant Joan de Vilatorrada ha protagonitzat un parell d'actuacions molt interessants. Però és evident que calia un nou director d'orquestra. Ningú coneix Milisavjevic. Després de jugar al seu país ha participat a la D-League nord-americana, un planter de jugadors. Algú recorda qui va ser l'últim jugador procedent d'aquesta competició? Fou DJ Seely. Si el rendiment és un 70% al del nord-americà serà una gran incorporació.

TEMPS MORT: Cap de les nou derrotes de l'ICL Manresa són per culpa dels arbitratges. Cap ni una. En aquest sentit, els d'Ibon Navarro tenen les victòries i derrotes que han merescut. Això no treu la manca de respecte que els col·legiats han mostrat en diverses ocasions cap al quadre bagenc. A Dejan Musli gairebé cal que li arrenquin un braç perquè pugui visitar la línia de tirs lliures. En canvi, són moltes les ocasions que l'ICL Manresa arriba al 'bonus' a mitjans de període. Diumenge, Navarro va decidir no aixecar la veu i utilitzar un to subtil. Però quatre paraules poden ser suficients per als bons entenedors. 

FALTA PERSONAL: La inconsistència continua sent el pitjor dels rivals de l'ICL Manresa. En diverses ocasions, els manresans s'han vist lluny del seu rival al marcador. Molts cops s'han aixecat per posar-se ben a prop de la temporada. Llavors, entre una qualitat més gran dels adversaris i errades i manca de concentració pròpies han impedit arribar al final amb opcions. Això és perdonable davant de grans equips com Barça, València o Baskonia. Però no hauria de passar contra aquells equips anomenats 'rivals directes'.  

CLASSIFICACIÓ COMPARADA: La tercera derrota seguida de l'ICL Manresa provoca que continuïn sent tres les victòries de més que els manresans tenen respecte la temporada passada. La situació també és més bona comparant exactament els mateixos partits disputats. Concretament, un triomf més. La millor notícia continua sent el marge sobre el descens. Tres victòries són un avantatge substancial per treballar amb calma però en cap cas definitiu.  
Arxivat a