«Els Pastorets» dels Carlins tanquen temporada el dia de Reis

Aquests dies l'entitat ha inaugurat un punt d'informació al carrer Sant Miquel

'Els Pastorets' dels Carlins tanquen temporada el dia de Reis.
'Els Pastorets' dels Carlins tanquen temporada el dia de Reis. | Jordi Forés
Redacció
04 de gener del 2016
Actualitzat a les 17:08h

'Els Pastorets' dels Carlins tanquen temporada el dia de Reis. Foto: Jordi Forés


Aquests dies la sala Els Carlins és l'escenari, un any més, de les tradicionals representacions d'"Els Pastorets". La temporada d'enguany va començar el dia 26 de desembre i es preveu que acabi el dia de Reis. Com es habitual en aquest dia, es preveu que Ses Majestats els Reis d'Orient visitin el teatre al final de la representació. Aquest any la temporada ha coincidit amb el centenari de l'estrena de la versió de Pastorets escrita per Josep Ma Folch i Torres, un text que, des dels anys seixanta, és representa a la Sala Els Carlins, per aquest motiu s'ha recuperat un escena present en el llibret original que, fins a dia d'avui, havia quedat oblidada.

D'altra banda, en motiu de la festivitat de Reis, "Els Pastorets" participaran a la Cavalcada de Reis de Manresa amb una carrossa ambientada amb "Els Pastorets", amb els capgrossos d'en Lluquet i en Rovelló i, també, en la representació del pessebre vivent de la plaça Major.

Tot i que oficialment la temporada de Pastorets a la Sala Els Carlins tanqui aquest dimecres hi haurà un petit epíleg, el dissabte 16 de gener, amb la representació d'"Els Pastorets" infantils i juvenils, el dia on els personatges principals d'aquesta obra nadalenca són representats per els col·laboradors més joves de l'entitat.

La Sala Els Carlins obre un punt d'informació al carrer Sant Miquel

Des de fa molts pocs dies l'entitat ha obert un punt d'informació als baixos del carrer Sant Miquel número 10. Aquest petit local s'ha obert per informar i fer difusió de totes aquelles activitats que es fan a la Sala Els Carlins. Un petit local que aquests dies és utilitzat per fer la venda d'entrades d'"Els Pastorets". L'objectiu dels Carlins és utilitzar-lo per informar d'activitats pròpies de l'entitat però també oferir-lo a entitats del barri que els faci falta tenir un punt d'informació proper i accessible.
 

Punt d'informació dels Carlins. Foto: Els Carlins