El SI Cardener de Sant Joan, guardonat per la Fundación Telefónica

Redacció
11 de desembre del 2015
Actualitzat a les 19:05h
Alumnes del SI Cardener en un taller digital de 3D.
Alumnes del SI Cardener en un taller digital de 3D. | SI Cardener

L'Institut de Secundària, SINS Cardener, de Sant Joan de Vilatorrada, ha estat guardonat amb el 2n Premi Escuelas para la Sociedad Digital de la Fundación Telefónica en la categoria d'Instituts Públics, entre més d'un centenar de centres presentats. El veredicte del premi, que s'ha conegut aquest dijous, és un reconeixement a l'intens treball innovador que aquest centre porta realitzant des del seu naixement el 2012. 

Aquest premi, dotat amb 4.000 euros, valora la integració de la tecnologia digital en l'aprenentatge i les metodologies aplicades a l'aula. La SINS Cardener integra els aparells digitals en totes les matèries, que es desdibuixen i renoven en un procés diari i continu. L'organigrama del centre es divideix en cinc franges: habilitats, projectes, tallers, llenguatges i tutories. El centre guanyador ha estat l'IES Cartima, de Cártama (Málaga).

El director de la SINS Cardener, David Atzet, ha reivindicat aquest segon premi, "perquè des dels centres públics, en època de crisi i amb els recursos més aviat escassos, també es possible innovar. I això passa per un treball en equip, des de l'esforç, basat en la col·laboració i la confiança entre els companys. Perquè innovar és una necessitat, no és una opció!".