Fibracat ofereix fibra òptica a Callús des del mes de novembre

L'empresa bagenca tindrà cobert tot el nucli de la població abans de finals d'any

Redacció
07 de desembre del 2015
Actualitzat a les 11:03h
L'empresa bagenca de fibra òptica Fibracat porta des del mes de novembre instal·lanr a Callús el cablejat d’una xarxa nova i pròpia que permetrà gaudir a tothom que ho demani de les velocitats i serveis de Fibracat abans de finals d'any. 

La ràpida estesa ha permès que molts ciutadans de Callús ja gaudeixin del servei dels 200, 500 i 1000 Mbps de Fibracat a casa seva sense cost d'instal·lació ni permanències, tal com ha fet sempre l'operadora amb tots els seus clients. 

El Director tècnic, Josep Olivet, ha destacat l'èxit del desplegament de fibra òptica a Callús i la feina de tot l'equip tècnic de Fibracat, que ha permès que en tan sols 15 dies tinguin més d'una cinquantena clients connectats i operatius amb els serveis de l'operadora catalana. 

Fibracat està fent tota l'estesa nova i aplicant tota la seva tecnologia per a donar servei a tot el nucli de Callús durant aquest mes de desembre. Les colònies o els barris fabrils d'Antius queden fora del pla de desplegament inicial per valorar en un futur. 

Dins dels plans de creixement de Fibracat i per reforçar el seu lideratge com operadora catalana en connexions FTTH al Bages, la Directora Comercial, Meritxell Bautista, ha anunciat que el 2016 arribarà ple de novetats per a clients particulars i empreses. Ha destacat la satisfacció d'aquest any 2015 com a operadora líder en fibra òptica i preferida per als manresans davant de les opcions de les grans operadores tradicionals amb molts més recursos que Fibracat.

L'obertura de la nova seu comercial al Passeig Pere III 15 de Manresa, una xarxa wifi gratuïta de Fibracat a Manresa, la consecució dels drets de la Champions dins els serveis de Fibracat TV i el 4G que ja es troba disponible en les línies mòbils de tots els seus clients "posa el llaç perfecte a un 2015 plens de sacrificis i esforços" per part de l'empresa manresana. 

Callús amplia la zones de cobertura de l'operadora al Bages que junt amb Manresa, Sant Joan de Vilatorrada i Sant Fruitós de Bages ja disposen de les ofertes de Fibracat. En aquest nou projecte, Fibracat invertirà 285.000 euros en el desplegament de fibra òptica a Callús. 

Fibracat oferirà una xerrada informativa oberta per a tothom sobre el desplegament a Callús el pròxim dijous 10 de desembre a les 8 del vespre a la Sala d'actes de l'Ajuntament de Callús. 

Bautista ha confirmat que per a tots els assistents d'aquesta xerrada informativa o que es donin d'alta a Callús fins el 10 de desembre els hi regalaran el primer mes de servei de fibra i de TV online. "Volem que Callús se situï en una de les poblacions més ràpides de Catalunya en fibra òptica i això només és possible amb Fibracat. Per això facilitarem l'accés a la nostra xarxa a tothom". Ho podran demanar el mateix dia de la convocatòria, o abans si així ho desitgen a la web www.fibracat.cat o al Passeig Pere III 15 de Manresa.