La FUB acull dijous una taula rodona sobre el TTIP

Amb la participació de Jordi Franch, Jaume Ferrer, Àlex Guillamon i Antoni Daura

Redacció
30 de novembre del 2015
Actualitzat a les 17:39h
Els estudis d'empresa de la Facultat de Ciències Socials del Campus Manresa de la UVic-UCC, la plataforma No al TTIP i Manresainfo.cat, l'edició manresana de Nació Digital han organitzat per a aquest dijous, 3 de desembre, una taula de debat sobre el Tractat Transatlàntic de Comerç i Inversions (TTIP).

L'acte, que es farà a dos quarts de set de la tarda a la sala d'actes de l'edifici FUB2, compta amb la col·laboració de la delegació de la Catalunya Central del Col·legi de Periodistes i de la Cambra de Comerç de Manresa.

Abans d'iniciar el debat, el doctor en economia i professor dels estudis d'empresa d'UManresa, Jordi Franch, farà una introducció als tractats de lliure comerç i al Tractat Transatlàntic de Comerç i Inversions. A més de Franch, en la taula hi intervindran intervindran Jaume Ferrer, director de comercialització i internacionalització de la Cambra de Comerç de Manresa, Àlex Guillamon, membre de la Plataforma No al TTIP i Antoni Daura, President del Gremi de Llibreters de Catalunya.