AraMoià i CDC tanquen el conflicte del registre municipal

El grup vinculat a Esquerra admet que es va atribuir el número d'entrada d'un particular, pero el comunicat conjunt recorda que la llei no requereix el registre dels grups municipals

Redacció
25 de novembre del 2015
Actualitzat a les 11:53h
AraMoià i Convergència de Moià han emès un comunicat conjunt amb el que tanquen el conflicte que es va generar el passat mes de juliol amb el registre d'entrada de creació del grup AraMoià després de les eleccions municipals.

Per una part, AraMoià admet que es va atribuir el número de registre d'un particular per entrar la instància de creació del grup dins de termini, però per l'altra el mateix comunicat recorda que la legislació vigent no requereix que es registri d'entrada la comunicació dels membres que formaran part d'un grup municipal.

El comunicat, a més a més, afegeix que s'ha deixat sense efecte el registre d'entrada del grup municipal d'AraMoià i que es restauri el registre d'entrada assignat al particular. L'alcalde també es compromet a revisar el funcionament del registre municipal d'entrades i sortides, i aprofita per eximir de responsabilitat en l'assumpte els funcionaris i treballadors municipals.
Arxivat a